#1 2008-11-11 18:45:32

CONRADO

Moderator

Punktów :   

WYBORY Mistrza Wojny

poprzednia chyba działa jak nalezy wiec głosujmy!

#2 2008-11-11 18:46:38

CONRADO

Moderator

Punktów :   

Re: WYBORY Mistrza Wojny

2 głosy oddane przez moja skromna osobe.

#3 2008-11-11 20:01:39

WojtusB

Użytkownik

Punktów :   

Moje dwa głosy też oddane

#4 2008-11-19 23:41:18

CONRADO

Moderator

Punktów :   

ok mysle,ze wszyscy,ktorzy chcieli wyrazili swoje zdanie. chetnie obejme to "stanowisko" . pozostaje jednak kilka kwestii,ktore trzeba omowic:
jaka bedzie nasza postawa w stosunku do wojen? szukamy byle jakich przeciwnikow,byle zajac sloty,od czsu do czasu wyzywajac jakas konkretna gildie na "powazniejsza" wojenke? osobiscie uwazam,ze to najlepsza strategia. postaram sie w miare mozliwosci wynajdywac potencjalne ofiary,chociaz nie jest to łatwe...Mastach swietnie sobie z tym radził,wiec i ja postaram sie Was nie zawiesc.
czy moze stawiamy na gildie "defensywna" i nikogo nie atakujemy...? ew,szukamy tylko "godnych" przeciwnikow i tłuczemy sie tylko z najlepszymi?

czekam na opinie... w szczegolnosci Ormusa,bo zostałeś Kolego 100% demokratycznie wybrany Mistrzem Gildii Gryphon! wielki zaszczyt,wielkie gratulacje!

#5 2008-11-19 23:55:32

WojtusB

Użytkownik

Punktów :   

Congratulation Conrado
Ja osobiście przychylam się do Twojej pierwszej taktyki odnośnie wojen.
Jeszcze raz gratulacje Dla Ciebie o Ormusa

#6 2008-12-03 21:02:58

CONRADO

Moderator

Punktów :   

wracam do tematu,bo poza Wojtusem nikt sie oficjalnie nie wypowiedział... proponuje jednak kogos punktowac,nie lubie przegrywac,a zostawiajac wolne sloty stajemy sie łatwa ofiara dla najlepszych gildii s1. najpierw RS-W (niespodziewana wygrana:D),teraz USSR (tu juz bym na tyle szczescia nie liczył). czy to,ze zostałem "Mistrza Wojny" oznacza,ze dajecie mi w tej kwestii wolna reke? jesli tak odrazu biore sie do roboty! ;]

#7 2008-12-04 18:32:44

Ormus

Administrator

Punktów :   

Tak! Jak najbardziej.
Uważałem to za oczywiste.

Stopka forum

RSS